2013/03/25

Puppies!

Måns
All this drama with Sallis mating were worth it, Salli is pregnant! Fast movements are always showy, aren't they Heidi ;)  At in 24 hours you could stress about progesterone levels, consult several vets, cancell boat tickets, book flights, drive 280km, mess with dogs papers, fly Stockholm and back and still be at work next mornign. I think this would not happen without our crazy team spirit.... Just do it! ;)

Salli is mated with Måns, handsome, lovely male from Sweden (Sandust the One). We were at the ultrasound today, and not alll we have to do is love and pamper our soon-to-be mother. Hope everything goes fine!


Salli at 1 year old
Meille tulee pentuja! Kaikki tämä draama ja sähläys oli siis sen arvoista, ja Salli on tiineenä! Kuten sanotaan, nopeat liikkeet ovat näyttäviä, eikö vain Heidi ;). (Alle) yhteen vuorokauteen mahtui kuukausi sitten progesteroniarvojen stressaamista, usean eri eläinlääkärin konsultaatiota, laivamatkan perumista, lentojen bookkausta, 230km ajelua,  lentämistä Tukholmaan ja takaisin, Sallin papereitten kuljetusta lentokentälle, lapsen hoitojärjestelyjä - ja silti siinä ajassa ehti vielä seuraavaksi aamuksi pirteänä töihin. Just do it! Mikään näistä ei onnistuisi ilman meidän tiimin hulvatonta ja hullua yhteishenkeä, jei hyvä meidän tiimi!

Isänä yhdistelmässä on komea ja herttäinen Måns (Sandust the One) ja äitinä oma pieni ja suloinen Sallindaalimme (Haydee's Salina). Tänään ultrassa näkyi muutama pupsi, nyt siis vaan täytyy helliä ja hemmotella Salli-äityliini piloille seuraavan 1kk ajan. Toivotaan että loppuaika ja synnytyskin menevät vielä hyvin <3

No comments:

Post a Comment